Close

Grupp, konferens & event på Glashotellet

Vill du boka en unik & minnesvärd konferens i Småland – med närhet till Växjö eller Kalmar? Välkommen, då har du kommit rätt!   

Kosta Boda Art Hotel är en unik mötesplats för konferens, event & möten i hjärtat av glasriket. Det som gör oss så speciella är – utöver den goda servicen – den unika kopplingen till den svenska glaskonsten. Kosta Boda Art Hotel fungerar nämligen – förutom som hotell- & konferensanläggning – även som ett showroom för Kosta Bodas konstglas! 

Unik konferensmiljö med glaset som en röd tråd

Ett stenkast från Kosta Boda Art Hotel ligger Sveriges äldsta verksamma glasbruk – Kosta glasbruk. Där har det blåsts glas sedan år 1742. Hotellets ytor, miljöer & rum är inredda av Kosta Bodas världsberömda formgivare och inget rum är det andra likt. Vi är en hotell- & konferensanläggning för dig som uppskattar design, konst och svenskt hantverk. I Kosta känner man historiens vingslag och alla är välkomna in i hyttan för att beskåda det genuina svenska hantverket från produktion i hyttan till färdigt konstföremål på hotellet.   

Stora möjligheter – boka konferens med spa, glasblåsning eller outdoor aktiviteter

Med glaset som en röd tråd erbjuder vi glasinspirerade aktiviteter såsom glasblåsning, glasshow eller hyttsill. Men Kosta har en fantastisk natur med småländsk urskog & sjöar så självklart erbjuder vi också outdooraktiviteter såsom fiske, femkamp, kräftfiske eller kanotpaddling.  

Vi erbjuder heldagskonferenser med logi och dagkonferenser, upp till 220 gäster. Vi har tre restauranger – vår fine-dining Brasserie 1742, Linnéa Art Restaurant & Glasbaren som serverar mat från barmenyn. Vi erbjuder också en prisbelönt spaavdelning med en konstglasutställning – under vattnet! 

Vi är övertygade om att det är detaljerna som gör helheten. Självklart finns det alltid en konferenskoordinator som hjälper till under hela processen, från bokning till genomförande och uppföljning.

I den kreativa miljön på Kosta Boda Art Hotel i glasriket – Småland, är det lätt att bli inspirerad till bra möten och givande resultat!


Välkommen att kontakta vår konferensavdelning! 

 

Tom Walle

Tom Walle

Conference & Sales Dep.

+46 (0)731-51 27 28
tom.walle@kostabodaarthotel.se

 

Önskar ni komma i direktkontakt med någon av våra andra kollegor på konferensen?

Anneli 0478-348 39
Frida 0478-348 56
Sabina 0478-348 33

Eller skicka e-post: gruppkonferens@kostabodaarthotel.se