Close

Konferens på Kosta Boda Art Hotel

I den kreativa miljön på Kosta Boda Art Hotel i Kosta – Småland, är det lätt att bli inspirerad till bra möten och givande resultat!

Vi erbjuder heldagskonferenser med logi och dagkonferenser, upp till 220 gäster. Vi är övertygade om att det är detaljerna som gör helheten. Självklart finns det alltid en konferenskordinator som hjälper till under hela processen, från bokning till genomförande och uppföljning.

Tom Walle

Tom Walle

Conference & Sales Dep.

+46 (0)731-51 27 28
tom.walle@kostabodaarthotel.se

 

Konferenspaket

Konferens all inclusive – Helpension
Vi tror på att leverera helhetsupplevelser, därför har vi paketerat det vi kallar ”Konferens all inclusive” Övernattning med frukost, konferenslokal med teknisk utrustning, för och eftermiddagsfika, frukt och mineralvatten i lokalen, lunchbuffé, 3-rätters middag (kockens val), fri entré till vår spaavdelning med tillgång till gym, gruppträning, pool och bastu. Det enda Du behöver välja till, är rätt aktiviteter.

Dagkonferens
I dagkonferens ingår konferenslokal, för och eftermiddagsfika, frukt och mineralvatten i lokalen, lunchbuffé. I alla våra konferenspaket, helpension såväl dagkonferens, ingår även fri entré till vår spaavdelning med tillgång till gym, gruppträning, pool och bastu.