Close

Designad av Ulrica Hydman-Vallien är restaurangen en plats som bjuder på upplevelser för alla sinnen.

Här serveras en generös frukost- samt lunchbuffé och på kvällen från en à la cartemeny där inspirationen är hämtad från skogen, sjöarna och ängarna.

Bordsbokning

Boka bord online eller mejla din bokning till hovmastare@kostabodaarthotel.se måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa 0478-348 40 för att boka bord.

Frukost

Från tidig morgon sprider sig frukostdoften av kaffe och nybakat på hotellet.

Vi dukar upp ett stort urval av pålägg: salami, skinka, leverpastej, olika typer av ostar, grönsaker och frukt. Hotellets egna sillinläggningar, nybakat bröd, kokta ägg, stekt bacon med äggomelett dukas fram. Till er fil och yoghurt finns det tillbehör som nötter, russin, torkade frukter och flingor mm. Nypressad juice och självklart nybryggt kaffe samt tevatten från vår fina samovar.

Varför inte avrunda frukosten med en nygräddad våffla som du enkelt gräddar och avnjuter med goda tillbehör.

Låt dagen börja!

165 kr/person (ingår för boende gäster)

Frukosttider:

Måndag – fredag 06.30-09.30.
Lördag – söndag 07.30-10.00.

Röda dagar såsom juldagen, annandagen, nyårsdagen, långfredag serveras frukost 07.30-10.00.

Lunch

Lunchtider vardagar:
Kl. 11.30 – 14.30

Lunchtider helg:
Kl. 12.00 – 15.00

Pris
Vardagar 195:- per person inkl alkoholfri dryck & kaffe.
Helger 245:- per person inkl kaffe , exkl dryck.


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastare@kostabodaarthotel.se

Lunchmeny

Vecka 20

Måndag:
Högrevsgryta, gele, kokt potatis, pressgurka, bröd

Tisdag:
Pannbiff med gräddsås och stampad potatis med smör i överflöd, lingon

Onsdag:
Torskrygg, citron, bakad tomat med vitlök timjan och olivolja, fiskfondssås med vårlök och vittvin

Torsdag:
Wallenberg, skirat smör, potatis puré, lingon, ärtor

Fredag:
Bakad lax, kokt färskpotatis, smörsås på mussla med stenbitsrom och grön sparris

Lördag:
Helgbuffé

Söndag:
Helgbuffé

Vecka 21  

Måndag:
Fiskgryta, potatis, aioli, bröd

Tisdag:
Fläskkarré plommonspäckad (äpple också), potatis, cidersky

Onsdag:
Panerad spätta med stekt potatis, citron, remouladsås

Torsdag:
Pannbiff, brunsås, kokt potatis, lingonsylt

Fredag:
Kroppkakor med stekt fläsk, lingonsylt, skirat smör,

Lördag:
Helgbuffé

Söndag:
Helgbuffé

Vecka 22 

Måndag:
Viltgryta, gele, koktpotatis

Tisdag:
Kyckling cordon blue, gröna ärtor, råstekt potatis

Onsdag:
Havets wallenbergare, västkuströra, potatis puré

Torsdag:
Pullat lamm, pita, picklad rödlök, gräslökscreme, rostad pot, ajvar majo,

Fredag:
Flundra, kokt potatis, Vitvinssås på vårlök och sparris och massa kärlek

Lördag:
Helgbuffé

Söndag:
Helgbuffé


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Supé

Trerätterssupé och vinpaket

Eldad vitsparris
citron tapioka, rädisor, ramslöksemulsion

Blackned white asparagus, lemon tapioka, radish, emulsion of ramslök

• • •

Skuren biff
äpple, lätt rökt, lökcreme, lökringar, mandel

 

• • •

Rabarber- och hallon bavaroise
fylld med citron & ingerfära, smör crubel, yoghurt sorbet

Rhubarb and raspberry bavaroise filled with lemon and ginger, butter crumbel, yoghurt sorbet

• • •

3 rätters 525 kr
3 Course 525 kr

VINPAKET / WINE PACKAGE

3 glas 345 kr

3 glasses 345 kr

2 glas 245 kr
2 glasses 245 kr


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

À la carte

FÖRÄTTER / STARTERS 

Eldad vitsparris citron tapioka, rädisor, ramslöksemulsion

Blackned white asparagus, lemon tapioka, radish, emulsion of ramslök

195kr

Biff tartar, körvel, gräslök, olivolja, äppel, lätt rökt lökcreme, friterad lök

Tartar of beef, chervil, chives, olivoil, apple, lightsmoked onion creme, fried onion

195kr

Ceviche på portabello, lichi, rödlök,oxalis, rågbröds chips, hasselnötter, olivoljepulver, sjökorall

Portabello cheviche, lichi, red onion, oxalis, ryebread chips, hazelnuts, olivoil pouder, sea coral

185kr

• • •

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Skuren biff med äpple, lätt rökt, lökcreme, lökringar, mandel

325kr

Regnbåge, nobisdressing med forellrom, sönderkokt friterad potatis, puré på gröna ärtor

Trout, nobisdressing with roe, boiled and fried potato, pure on green peas

295kr

Potatis och silverlökscreme, romanseco, picklad röd steklök, pak choi, saltbakad gulbeta, vaxbönor, rabarber, bakat friterat ägg

Potato and silveronion creme, romanesco, pickled red onion, pak choi, salt baked yellow beetroot, wax beans, rhubarb, baked fried egg

235kr

• • •

DESSERTER / DESSERTS

Rabarber- och hallon bavaroise, fylld med citron & ingerfära, smör crubel, yoghurt sorbet

Rhubarb and raspberry bavaroise filled with lemon and ginger, butter crumbel, yoghurt sorbet

165kr

 “Sandwich”- Mjölkchoklad, pistage, hallon

“Sandwich” – Milk chocolate, pistachio, raspberry

165kr

 Hallon & choklad (Vegansk)

Raspberry and chocolate (vegan)

155kr

Fest och högtid

Vi tycker att ingen händelse är för liten för att fira.

Ni kanske har varit tillsammans under många år eller nyligen träffats? Fyller jämt? Ny tjänst eller fira att du trivts bra under många år? Träffa familjen under en högtid eller dra ihop gänget under en helg?

Vi vill vara en del av det unika ögonblicket, utifrån era önskemål och ideér skräddarsyr vi ert arrangemang.

Kontakta vår bokning 0478-348 35 så hjälper de mer än gärna till, att skapa er upplevelse till  the experience.