Close

Designad av Ulrica Hydman-Vallien är restaurangen en plats som bjuder på upplevelser för alla sinnen.

Här serveras en generös frukost- samt lunchbuffé och på kvällen från en à la cartemeny där inspirationen är hämtad från skogen, sjöarna och ängarna.

Bordsbokning

Boka bord online eller mejla din bokning till hovmastare@kostabodaarthotel.se måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa 0478-348 40 för att boka bord.

Frukost

Från tidig morgon sprider sig frukostdoften av kaffe och nybakat på hotellet.

Vi dukar upp ett stort urval av pålägg: salami, skinka, leverpastej, olika typer av ostar, grönsaker och frukt. Hotellets egna sillinläggningar, nybakat bröd, kokta ägg, stekt bacon med äggomelett dukas fram. Till er fil och yoghurt finns det tillbehör som nötter, russin, torkade frukter och flingor mm. Nypressad juice och självklart nybryggt kaffe samt tevatten från vår fina samovar.

Varför inte avrunda frukosten med en nygräddad våffla som du enkelt gräddar och avnjuter med goda tillbehör.

Låt dagen börja!

165 kr/person (ingår för boende gäster)

Frukosttider:

Måndag – fredag 06.30-09.30.
Lördag – söndag 07.30-10.00.

Sommartid frukost: (v.26-34)

24/6 – 11/8:
07:00-10:00
v.33, 06:30-10:00
v.34, 06:30-10:00

Röda dagar såsom juldagen, annandagen, nyårsdagen, långfredag serveras frukost 07.30-10.00.

Frukost - a`la Carte meny

Säsongens frukt och bär                                                                

Fruit and berry of the season
135 sek

Kallrökt lax & Creamcheese bagel                                            
Cold smoked salmon & cream cheese bagel
175 sek

Ägg & Spenat bagel                                                         
Egg & spinach bagel
145 sek

Avocado Toast                                                   
Avocado toast
105 sek
 

Ägg Benedict                                                                      
Egg benedict
175 sek

Omelett med Kalix Löjrom                                                           
Omelette with bleak roe from Kalix
235 sek

Omelett med Sevruga Caviar                                                       
Omelette with Sevruga Caviar
445 sek

Omelett med Svart tryffel                                                            
Omelette with black truffle
275 sek
 

Amerikanska Pannkakor                                                                
American pancakes
175 sek
 

Champagne

Piper Heidsieck Cuvée Brut                           
125 sek

Cava

NV Parxet Cuvee 21                                       
99 sek

Prosecco

St Margherita Prosecco D.O.C Extra Dry                               
89 sek

Afternoon Tea, fr.o.m. 6 juli

Lördagar & söndagar kl.14.00-16.00, fr.o.m. 1 juli
Serveras i loungen

Afternoon tea
295 kr

Afternoon tea inklusive ett glas champagne
435 kr

SMÖRGÅSAR/SANDWICHES

Smörgås med gurka med cream cheese, dill & gräslök. 
Cucumber with Cream Cheese, Dill and Chives on Bread

Smörgås på surdeg med lax & citronsmör. 
Scottish Smoked Salmon with Lemon Butter on Sourdough Bread

Brioche med ägg, majonäs, sharlottenlök & vattenkrasse. 
Egg Mayonnaise with Chopped Shallots and Watercress on Brioche Roll

SCONES AND PASTRIES

Nybakade scones, med eller utan russin. Serveras med grädde & jordgubbskompott. 
Freshly Baked Raisin and Plain Scones 
with Clotted Cream and Strawberry Preserve

Kakor & bakverk varierar.
Assortment of Seasonal Afternoon Tea Pastries and Cakes

1 glas mousserande vin 150kr
1 glas rosé 175kr

Lunch

Lunchtider vardagar:
Kl. 11.30 – 14.30

Lunchtider helg:
Kl. 12.00 – 15.00

Pris
Vardagar 195:- per person inkl alkoholfri dryck & kaffe.
Helger 245:- per person inkl kaffe , exkl dryck.


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastare@kostabodaarthotel.se

Lunchmeny

v.24
Måndag: Viltgryta med kokt potatis och gelé
Tisdag: Kyckling cordon blue med gröna ärtor och råstekt potatis
Onsdag: Havets wallenbergare med västkuströra och potatispuré
Torsdag: Brässerat lamm med pitabröd, picklad rödlök och gräslökscreme
Fredag: Helbakad flundra med kokt potatis och vitvinssås på vårlök och sparris
Lördag: Helgbuffé
Söndag: Helgbuffé

v.25
Måndag: Pasta bolognese, parmesan, vitlöksrostade körsbärstomater
Tisdag: Biff Stroganoff, ris, saltgurka
Onsdag: Bakad lax, citronpotatis, örtcreme
Torsdag: Fläsksida, potatis, palsternacka, betor
Fredag: Revbensspjäll, portvinsglaze, rostad potatis, äppelmos
Lördag: Helgbuffé
Söndag: Helgbuffé

v.26-32 Sommarbuffé varje dag kl.12-15


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Sommarbuffé, 24 juni - 11 augusti

24/6 – 11/8
Kl.12.00-15.00

Vår härliga sommarbuffé dukas upp i Linnéa Art Restaurant.
Välj från vårt fräscha & rikliga salladsbord. Olika sorters sill & kallskuret finns att välja på samt olika varma rätter.
Avrunda med en av de ljuvliga desserterna.

245kr per person inklusive kaffe, exkl övrig dryck.  


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Supémeny för hotellpaket

Om du har bokat ett av våra hotellpaket är det denna supé som ingår.
Dryck eller vinpaket beställer du separat, se pris för vinpaket nedan.  

Trerätterssupé och vinpaket

Eldad vitsparris
citron tapioka, rädisor, ramslöksemulsion

Blackned white asparagus, lemon tapioka, radish,
emulsion of ramson
• • •
Kalv
persiljerotspure, salvia- och svartpeppar sky, morot, karamelliserad lök

Veal, parsley pure, sage and blackpepper jus, carrot, caramelized onion
• • •
Rabarber- och hallon bavaroise
fylld med citron & ingefära, smör crumble,
yoghurt sorbet

Rhubarb and raspberry bavaroise filled with lemon and ginger, butter crumble, yoghurt sorbet

VINPAKET / WINE PACKAGE

3 glas 345 kr
3 glasses 345 kr

2 glas 245 kr
2 glasses 245 kr


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

À la carte

FÖRÄTTER / STARTERS 

Skuren biff
äpple, lätt rökt lökcreme, lökringar, mandel

Tartar of beef, apple, light smoked onion crème, almond
195 kr

• • •

Eldad vitsparris
citron tapioka, rädisor, ramslöksemulsion,

Blackned white asparagus, lemon tapioka, radish,
emulsion of ramson
185 kr

• • •

Ceviche på portabello
litchi, rödlök, rågbröd, hasselnötter, olivoljepulver, sjökorall, majonnäs med vitlök

Portabello ceviche, lichi, red onion, oxalis, ryebread, hazelnuts, olive oil powder, sea coral, mayonnaise flavored with garlic
189 kr 


VARMRÄTTER / MAIN COURSE

Kalv
persiljerotspure, salvia- och svartpeppar sky, knipp morot, karamelliserad lök

Veal, parsley pure, sage and blackpepper jus,
carrot, caramelized onion
325kr

• • •

Regnbåge
nobisdressing, forellrom, sönderkokt friterad potatis, pure på gröna ärtor

Trout,nobisdressing, trout roe, boiled and fried potato, pure on green peas
295kr

• • •

Potatis och silverlökscreme
romanesco, picklad lök, pak choi, saltbakad gulbeta, vaxbönor, rabarber, bakat friterat ägg

Potato and silveronion creme, romanesco, pickled red onion, pak choi, salt baked yellow beetroot, wax beans, rhubarb, baked fried egg
225 kr


DESSERT

Ostar
marmelad, fröknäcke

Our selection of cheese, marmelade, crispbread

150 kr

• • •

“Sandwich”
Mjölkchoklad, pistage, hallon

“Sandwich”
Milk chocolate, pistachio, raspberry
165 kr

• • •

Rabarber- och hallon bavaroise
fylld med citron & ingefära, smör crumble, yoghurt sorbet

Rhubarb and raspberry bavaroise filled with lemon and ginger, butter crumble, yoghurt sorbet
165 kr

• • •

3 Praliner*
3 Pralines

135 kr

* I samarbete med Världens bästa konditor 2017 – Anders Oskarsson
In association with The world’s best pastry chef in 2017 Anders Oskarsson

Julbord 2019

9/11-22/12, lördag & söndag, kl. 12:00-15:00
Jullunch

295kr per person, exklusive dryck. 

 

15/11-21/12, torsdag till lördag, kl. 18:00-21:00

Julbord

695kr per person, exklusive dryck. 

Fest och högtid

Vi tycker att ingen händelse är för liten för att fira.

Ni kanske har varit tillsammans under många år eller nyligen träffats? Fyller jämt? Ny tjänst eller fira att du trivts bra under många år? Träffa familjen under en högtid eller dra ihop gänget under en helg?

Vi vill vara en del av det unika ögonblicket, utifrån era önskemål och ideér skräddarsyr vi ert arrangemang.

Kontakta vår bokning 0478-348 35 så hjälper de mer än gärna till, att skapa er upplevelse till  the experience.