Close

Designad av Ulrica Hydman-Vallien är restaurangen en plats som bjuder på upplevelser för alla sinnen.

Här serveras en generös frukost- samt lunchbuffé och på kvällen från en à la cartemeny där inspirationen är hämtad från skogen, sjöarna och ängarna.

Bordsbokning

Boka bord online eller mejla din bokning till hovmastare@kostabodaarthotel.se måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa 0478-348 40 för att boka bord.

Kosta Boda Art Hotel är fr.o.m. 1 september 2019 en kontantfrianläggning.

Frukost

Från tidig morgon sprider sig frukostdoften av kaffe och nybakat på hotellet.

Vi dukar upp ett stort urval av pålägg: salami, skinka, leverpastej, olika typer av ostar, grönsaker och frukt. Hotellets egna sillinläggningar, nybakat bröd, kokta ägg, stekt bacon med äggomelett dukas fram. Till er fil och yoghurt finns det tillbehör som nötter, russin, torkade frukter och flingor mm. Nypressad juice och självklart nybryggt kaffe samt tevatten från vår fina samovar.

Varför inte avrunda frukosten med en nygräddad våffla som du enkelt gräddar och avnjuter med goda tillbehör.

Låt dagen börja!

165 kr/person (ingår för boende gäster)

Frukosttider*

Måndag – fredag 06.30-09.30.
Lördag – söndag 07.30-10.00.

* Röda dagar såsom juldagen, annandagen, nyårsdagen, långfredag serveras frukost 07.30-10.00.

Frukost - a`la Carte meny

Säsongens frukt och bär                                                                

Fruit and berry of the season
135 sek

Kallrökt lax & Creamcheese bagel                                            
Cold smoked salmon & cream cheese bagel
175 sek

Ägg & Spenat bagel                                                         
Egg & spinach bagel
145 sek

Avocado Toast                                                   
Avocado toast
105 sek
 

Ägg Benedict                                                                      
Egg benedict
175 sek

Omelett med Kalix Löjrom                                                           
Omelette with bleak roe from Kalix
235 sek

Omelett med Sevruga Caviar                                                       
Omelette with Sevruga Caviar
445 sek

Omelett med Svart tryffel                                                            
Omelette with black truffle
275 sek
 

Amerikanska Pannkakor                                                                
American pancakes
175 sek
 

Champagne

Piper Heidsieck Cuvée Brut                           
125 sek

Cava

NV Parxet Cuvee 21                                       
99 sek

Prosecco

St Margherita Prosecco D.O.C Extra Dry                               
89 sek

Lunch

Varje dag serveras det lunch i Linnéa Art Restaurant. Helger dukas det fram en härlig lunchbuffé. Välkommen! 

Lunchtider

Måndag till fredag: 
Kl. 11.30 – 14.30

Lördag & söndag:
Kl. 12.00 – 15.00

Pris för lunch:

Vardagar 195:- per person inkl alkoholfri dryck & kaffe.

Helger 245:- per person inkl kaffe , exkl dryck.


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastare@kostabodaarthotel.se

Lunchmeny

v.38
Måndag: Boeuf Bourguignon
Tisdag: Helbakad ungtupp, dragonsås, rostad potatis
Onsdag: Bakad fläsksida, senapsstuvad kål, rödvinssås
Torsdag: Fläskpannkaka med ärtsoppa
Fredag: Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, skirat smör & lingon. 
Helg: Helgbuffé

v.39
Måndag: Viltskavsgryta, potatispure, lingon
Tisdag: Fiskcurry, råris
Onsdag: Pannbiff, gräddsås, kokt potatis, lingon
Torsdag: Isterband, stuvad potatis, rödbetor
Fredag: Moules Frites

Veckans Veg: Kikärtscurry

v.40
Måndag: Pulled pork rostad potatis, picklad rödkål, chipotle creme fraiche
Tisdag: Ugnsbakad lax, dragon & citron-färskost, bulgur
Onsdag: Ingefärskyckling, nudlar
Torsdag: Ratatouille, rostad potatis, chevre-färskost
Fredag: Lasagne

Veckans Veg: Rödbetsbiffar, chevre-färskost och rostad potatis

v.41
Måndag: Gulasch, creme fraiche, baguette
Tisdag: Kycklingpasta, citron, purjolök
Onsdag: Fiskgratäng
Torsdag: Fläskkarré, matvete, örtaioli
Fredag: Chocroute Garnie, kassler, surkål

Veckans Veg: Grönsaksknyten


 

Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

 

À la carte

FÖRÄTTER / STARTERS 

Skuren biff

äpple, lätt rökt lökcreme, lökringar, mandel

Tartar of beef, apple, light smoked onion crème, almond

195 kr

 • • •

Hälleflundra

beurre blanc, torkad tomat, dillmajonnäs

Halibut, beurre blanc, dried tomato, dill mayonnaise

 195kr

 • • •

Ceviche på portabello

litchi, rödlök, rågbröd, hasselnötter, olivoljepulver, sjökorall, majonnäs med vitlök

Portabello ceviche, lichi, red onion, oxalis, ryebread, hazelnuts, olive oil powder, sea coral, mayonnaise flavored with garlic

189 kr 

 

VARMRÄTTER / MAIN COURSE

Kalv

persiljerotspure, salvia- och svartpeppar sky, knipp morot, karamelliserad lök

Veal, parsley pure, sage and blackpepper jus, carrot, caramelized onion

325kr

 • • •

Regnbåge

nobisdressing, forellrom, sönderkokt friterad potatis, pure på gröna ärtor

Trout,nobisdressing, trout roe, boiled and fried potato, pure on green peas

295kr

 • • • 

Potatis och silverlökscreme
romanesco, picklad lök, pak choi, saltbakad gulbeta, vaxbönor, rabarber, bakat friterat ägg

Potato and silveronion creme, romanesco, pickled red onion, pak choi, salt baked yellow beetroot, wax beans, rhubarb, baked fried egg

225 kr

 

DESSERT

Ostar

marmelad samt fröknäcke

Our selection of cheese ,marmelade ,crispbread

150 kr

• • •

Kondenserad mjölk, lingonglass, saltrostad mandel, portvinsinlagda körbärs och mandelskum    

Caramel, lingonberry ice cream, salted almond, port wine pickled cherry and almond foam


125 kr

 • • •

Klassisk creme brulé gjord på mycket kärlek

Classic creme brulé made with a lot of love

95 kr

Supémeny för hotellpaket

Om du har bokat ett av våra hotellpaket är det denna supé som ingår.
Dryck eller vinpaket beställer du separat, se pris för vinpaket nedan.  

Trerätterssupé och vinpaket

Hälleflundra

beurre blanc, torkad tomat, dillmajonnäs
Halibut, beurre blanc, dried tomato, dill mayonnaise

• • •
Kalv
persiljerotspure, salvia- och svartpeppar sky, morot, karamelliserad lök

Veal, parsley pure, sage and blackpepper jus, carrot, caramelized onion
• • •

Kondenserad mjölk, lingonglass, saltrostad mandel, portvinsinlagda körbärs och mandelskum
Caramel, lingonberry ice cream, salted almond, port wine pickled cherry and almond foam

VINPAKET / WINE PACKAGE

3 glas 345 kr
3 glasses 345 kr

2 glas 245 kr
2 glasses 245 kr


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Julbord & jullunch

Jullunch – 9/11-22/12
lördag & söndag
Kl. 12:00-15:00

295kr per person, exklusive dryck. 

Jullunch julafton 24/12
Kl. 12:00-15:00
445kr per person, exklusive dryck.

Julbord – 15/11-21/12
torsdag till lördag
Sittningar kl. 17:00, 18:30, 20:00
695kr per person, exklusive dryck. 

Läs mer…

Fest och högtid

Vi tycker att ingen händelse är för liten för att fira.

Ni kanske har varit tillsammans under många år eller nyligen träffats? Fyller jämt? Ny tjänst eller fira att du trivts bra under många år? Träffa familjen under en högtid eller dra ihop gänget under en helg?

Vi vill vara en del av det unika ögonblicket, utifrån era önskemål och ideér skräddarsyr vi ert arrangemang.

Kontakta vår bokning 0478-348 35 så hjälper de mer än gärna till, att skapa er upplevelse till  the experience.