Close

Behandlingsutbud

Prova gärna någon av spahotellets prisbelönta signumbehandlingar med uppvärmt glas!

Spaweekend med övernattning i Småland

Om du övernattar på spahotellet ingår alltid spaentré med tillgång till poolerna, relax, bastu, gym och fria träningspass. Morgonrock & tofflar finns på hotellrummet.

Fitness & gym

Spahotellet erbjuder ett fullt utrustat gym och många olika instruktörsledda träningspass, att välja på! Vill du ha personligt kost- och träningsschema? Boka då en personlig tränare!   

NYHET - Personlig tränare

Med över 10 års erfarenhet som personlig tränare och med ett liv fyllt av eget idrottsutövande har Johan alla verktyg för att få dig att nå dina träningsmål.

SPA för liten & stor

Njut av spa för barn & vuxen på Kosta Boda Art Hotel Spa

Barntider i spaavdelningen

Vi tycker att alla våra gäster – stora som små – ska få möjlighet till en avkopplande upplevelse på spahotellet i Småland. Därför välkomnar vi våra yngsta gäster – varje dag mellan kl. 7.00 – 13.00. Övrig tid är det 15-års åldersgräns.

Massage för barn

Behandling i form av massage för barn ålder 8 – 14.
Barntider i poolområde kl 7.00 – 13.00
Spa-behandling kl. 9.00 – 18.00.

Pris 295 kr för 20 minuter
Entréavgift till poolområde ingår inte.
Barnmassage är bokningsbart från 25 mars – 7 april
Boka tid på 0478-348 43

Fiskpedikyr för barn

Under påsklovet – vecka 13 och 14 – erbjuder vi halva priset på
20 minuters fiskpedikyr för alla barn.

Pris 75 kr/barn (ordinarie pris 150 kr)

Fiskpedikyr är bokningsbart från 25 mars – 7 april
Boka tid på 0478-348 43

Spaentré för dig som vill njuta över dagen

Är du i Småland och har vägarna förbi oss? Dagspa – utan övernattning – för dig som bara vill spaa över dagen.

Spahotellets mest bokade övernattningspaket

Vårt mest bokade paket Art Glass Experience. Spapaket inkl. logi, middag, frukost & lunch.

Välkommen till Sveriges mest unika Spahotell – beläget i hjärtat av Glasriket, Småland.

Unna dig en spaweekend på spahotellet i Småland! En sannerligen unik spaupplevelse med en spamiljö byggd av glas! 

En lugn oas i den småländska skogen – välkommen till spahotellet Kosta Boda Art Hotel!

Kombinera ett besök i Växjö eller Kalmar med en tur till Glasriket i hjärtat av Småland. Upplev det svenska hantverket i hyttorna och bo mitt bland glaskonsten på Smålands egna Glashotell! Njut av en annorlunda spaupplevelse med glaset i fokus! 

Designat av Kosta Bodas världskända glaskonstnärer!

Hotellet och spaavdelningen är designade av Kosta Bodas världskända designers – inget rum är det andra likt! Vad sägs om att sova i ett hotellrum designat av Bertil Vallien, Kjell Engman eller Anna Ehrner? Som övernattande hotellgäst ingår alltid spaentré med tillgång till inomhus- och utomhuspooler, relax, bastu och gym. Du har tillgång till spaavdelningen från incheckning och hela avresedagen. Barn är välkomna i målsmans sällskap varje dag kl. 9.00 till kl. 13.00. För de gäster som vill besöka spahotellet över dagen erbjuder vi dagspa.

Konstutställning – i poolen!

Spaavdelningen är, liksom hotellet, designat av Kosta Bodas välkända formgivare. Inomhusdelen av spaanläggningen är designad av Kosta Bodas kända glaskonstnär Kjell Engman. Spamiljön är uppbyggd som en undervattensvärld med glasfiskar, vattenfall och en konstutställning – under vattnet! Inomhusanläggningen består av en stor inomhuspool och en mindre, som är varmare ca 40 grader. Det finns en vanlig bastu somt en ångbastu. Vill du beställa förfriskningar i form av öl/vin eller alkoholfria alternativ som smoothies eller äta något lättare så finns det en poolbar. 

Spahotellets utomhusdel är designad av Göran Wärff och vackra glasfusade väggar ramar in poolerna. Här finns en stor utomhuspool och en mindre uppvärmd pool – som är extra härlig att sjunka ner i när snön yr.

Spareceptionen och behandlingsrummen är inredda av Åsa Jungnelius. Här finns gigantiska nagellack och läppstift samt installationer av glas att beskåda. Beskåda gärna Åsas häftiga miljö samtidigt som du avnjuter en fotbehandling i vårt fiskspa!

Spabehandlingar med uppvärmt glas

Spabehandlingarna som erbjuds är allt från avkopplande spabad till klassisk massage. Något som du verkligen måste prova är spahotellets prisbelönta signumbehandling: med uppvärmt glas!

Medlemmar i Svenska Spahotell

Spahotellet Kosta Boda Art Hotel är stolta medlemmar i Svenska Spahotell. Svenska Spahotell är en branschförening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet. För att få vara medlemmar i Svenska Spa behöver man som spaanläggning uppfylla många kriterier inom vila, mat & dryck samt beröring. Det är en garanti för dig som gäst – att spaanläggningen har ett högklassigt utbud av spabehandlingar, aktiviteter och att dessa utförs av välutbildad spapersonal. Läs mer om Svenska Spahotell här. 

Kosta Boda Art Hotel är en femstjärnig spaanläggning med höga ambitioner vad gäller service och komfort. Spaavdelningen har ett fullt utrustat gym och erbjuder varierande träning och träningsklasser som till exempel yoga, pilates, zumba, body pump och mycket mer! Varför inte boka en tid med en personlig tränare och få ett eget träningsprogram och kostschema? Spahotellet erbjuder allt du kan önska dig för kropp och själ, dessutom: – i en fantastisk och unik miljö av glas!

 

Boka din nästa spaupplevelse här!

Kosta Boda Art Hotel Spa är medlemmar i Svenska Spahotell.

Spahotellets behandlingsmeny

Signumbehandling med glas eller mer klassiska behandlingar för kropp och ansikte.

Ge bort ett Presentkort

En upplevelse är en uppskattad gåva. Ett spabesök över dagen, en natt för två eller en matupplevelse. Låt din vän välja fritt!

 

Köp presentkort

Följ oss!

Följ oss i sociala medier för se senaste nyheterna och erbjudandena!

 

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Hitta till oss

Välkommen till Kosta Boda Art Hotel i hjärtat av Glasriket i Småland. Hitta till Kosta Boda Art Hotel i Kosta, Småland. 

 

Adress & kontaktuppgifter