Close

Våra hotellrum

Det finns tre olika standarder för hotellrummen: Art Room som är vårt standardrum, Art Deluxe Room med bäddsoffa för extra sängplatser, samt Art Experience Room som är våra lyxigaste rum.  

Alla rum är unikt designade av Kosta Bodas formgivare och utrustade med luftkonditionering, minibar, kaffebryggare, värdeskåp, telefon, toalett, badkar eller dusch, hårtork, väckningstjänst, strykcenter samt badrock och tofflor.

Hotellrum

Antal rum: 102
Varav:
Dubbelrum: 86 (varav 4 hundrum)
Tillgänglighetsanpassade rum: 3 (varav 1 hundrum)
Dubbelrum med två bäddfåtöljer: 5 (varvav 1 hundrum)
Dubbelrum med extra säng: 3
Deluxe rum: 3
Experience rum: 2

Art Room – standardrum

Art Room är – liksom övriga hotellrum – individuellt inredda av Kosta Bodas formgivare och utrustade för hög komfort. Det finns två stycken 90 cm breda sängar från DUX. Två fåtöljer från Ihreborn och en 40 tums TV. Sex av våra Art Room är utrustade med badkar, i övriga finns dusch att tillgå. Art Room är utsmyckade med konst till ett värde av cirka 100.000 kr. 

Ett antal av rummen är handikappsanpassade och i vissa rum tillåts husdjur. 
 

Art Deluxe Room – med extra sängplatser

Art Deluxe Room är – liksom övriga hotellrum – individuellt inredda av Kosta Bodas formgivare och utrustade för hög komfort. Det finns två stycken 90 cm breda sängar från DUX. Två fåtöljer från Ihreborn och en tvåsitssoffa som kan bäddas upp till två extra sängplatser, samt en 40 tums TV. Art Deluxe Room är utsmyckade med konst till ett värde av cirka 100.000 kr.
 

Art Experience Room – rymligare och lyxigare!

Art Experience Room är individuellt inredda av Kosta Bodas formgivare och utrustade för högsta komfort. Det finns två stycken 90 cm breda sängar från DUX, hörnsoffa med bord, skrivplats med stol samt en 48 tums TV. Badrummen är rymliga och utrustade med både badkar och duschhörna. Art Experience Room har skottsäkertglas installerat och är utsmyckade med konst till ett värde av cirka 150.000 till 200.000 kr.