Close

Spa för hotellgäster

Spaentré ingår för alla våra övernattande hotellgäster. Här hittar Ni information inför Ert stundande besök.

För hotellgäster ingår entré till vår spaavdelning med pool, relax, bastu, gym samt fria träningspass, från incheckning kl. 15 samt hela avresedagen**. I Ert rum, på sängen finner ni Ert spakit med badrock, handduk och tofflor. Byt om till badrocken innan ni går till spaavdelningen och glöm inte att ta med handduken.

Ingången till poolområdet är via omklädningsrummen.
Det finns låsbara skåp där ni kan förvara era värdesaker samt kläder.

Välkommen till Kosta Boda Art Hotel Spa!

Öppettider & kontakt

Här hittar du information om Spaavdelningens Öppettider & Kontaktuppgifter.

Barn 0-15år

Familjer med barn (0-15 år) är välkomna att bada på avresedagen mellan kl. 09-13* under lugnare former. Spaavdelningen är en plats för lugn och ro. Barn under 15 år vistas på spaområde i sällskap av målsman.

Morgonrock och tofflor på rummet.

I ert hotellrum, på sängen finner ni ert spakit med badrock, handduk och tofflor. Byt om till badrocken innan ni går till spaavdelningen och glöm inte att ta med handduken.

Förboka spabehandling innan ankomst.

Vi rekommenderar att man bokar spabehandlingarna i god tid före ankomst då det kan vara fullt när ni kommer på plats. Höst och vinter är vår högsäsong, då bör ni vara ute i mycket god tid för att boka en behandling. Spabehandlingar utförs ej på barn under 15 år.

Gym

Gymmet öppnar kl.06.00 för dig som är övernattande hotellgäst. Tänk på att byta om på rummet innan eftersom omklädningsrummen med duschar öppnar kl.07.00.

Träningspass

Fria träningspass ingår för våra hotellgäster. Passen släpps en vecka före utsatt datum och förbokas. För att delta i träningspass eller träna i vårt gym måste du ha fyllt 15 år.

Mat & dryck

I vårt poolområde finns möjlighet att köpa dryck, snacks och enklare maträtter från vår poolbarsmeny.
Egen medhavd mat och dryck är ej tillåten.

*Avvikelser kan förekomma vid storhelger samt skollov, se öppettider.

**Barntider (0-15år) kl.9-13 avresedagen. För minderåriga (15-18 år) krävs målsmans tillstånd.