Close

Sportlovsspa på Kosta Boda Art Hotel

Mysiga dagar för hela familjen med övernattning och spa i Småland.

Sportlovsspa i Kosta, Småland - ett familjeäventyr med glasupplevelsen i fokus!

Sportlovsspa för hela familjen – Nu med 10% rabatt!

Oavsett om ni vill ha ett aktivt sportlov med utflykter, sevärdigheter och aktiviteter så finns det hos oss också möjlighet till avkoppling och samvaro.

Här kan du läsa mer om sportlovsaktiviteter. Vill du ha fler utflyktsstips? Här har vi listat våra bästa utflykter i Kostas närområde. 

På Kosta Boda Ar Hotel välkomnar vi barn i vår spaavdelning varje dag mellan kl. 9.00-13.00*. Fisk-Spa och fotbad är behandlingar som passar våra yngsta gäster. Hos oss får ni också äta gott och umgås i en fantastisk miljö av glaskonst! Låna gärna simglasögon i spareceptionen och dyk ner och upptäck konsten på nära håll – i poolen!

 

10% rabatt på hotellpaket Art Glass Experience & Days of Experience 

Rabatten gäller ett begränsat antal rum under sportlovsveckorna (v. 7-9, 15/2-7/3). Ej fredag eller lördag. Endast hotellpaket Art Glass Experience (1natt) eller Days of Experience (2 nätter). 

*För att motverka trängsel förbokar ni er spatid. Barntider (0-15år) som kan bokas är kl. 9-11 eller kl. 11-13 på avresedagen. 

Sportlovsaktiviteter 20-28/2

20-28/2 Sportlov i Kosta. Massor av aktiviteter; glasblåsning, Safaripark, tävlingar, skridskor och mycket mer! Läs mer.

Konstvandring på sportlovet

Upptäck glaskonsten på hotellet

Upptäcktsfärd genom hotellet. Ta med familjen på en digital konstrunda i hotellet. Det enda ni behöver är en mobiltelefon. 

Shoppa loss i Kosta Outlet på sportlovet

Shopping i Kosta Outlet

20 000 kvm shopping av – hundratals välkända varumärken. Dessutom till Outlet priser.  

Sportlovsspa

Välkomna för härligt sportlovsspa på Sveriges unikaste Spahotell. Här finns möjlighet för avkoppling och samvaro för hela familjen.

Äventyr i Glasriket, Småland

I Kosta och närområdet finns många olika aktiviteter för familjer med barn. Safaripark, glasblåsning, skridskoåkning och mycket mer!

Konstutställning i poolen

Låna simglasögon i spareceptionen och upplev en konstglasutställning – under vattnet! Spännande för stora som små!  

Konstglasutställning på Kosta Boda Art Gallery

Fem minuters promenad från hotellet ligger konsthallen Kosta Boda Art Gallery. Där kan du beskåda konstglasutställningar. 

Spabehandlingar för barn

Fisk-Spa eller fotbad är behandlingar som passar våra yngsta gäster.

Sportlov i Kosta, Småland

Ta med barnen på ett familjeäventyr i Småland över sportlovet!

I hjärtat av Småland, mitt i de djupa småländska skogarna i Glasriket ligger Kosta. Här finns en fantastisk natur med skog och sjöar med möjlighet att hyra cyklar, fiskeutrustning och kanoter. Det finns många aktiviteter och sevärdigheter här!

Besök glasbruken och upplev magin i hyttan – eller prova på att själva blåsa glas! Ett perfekt minne av er upplevelse att ta med hem! 

I Kosta finns bra shoppingmöjligheter i Kosta Outlet som har mode, sport- och jaktutrustning, böcker, leksaker och mycket mer!

Här kan du läsa mer om upplevelser i Småland!   

 

Kontakta oss

För att boka behandling, träningspass eller för frågor om spa:
0478-348 43
spa@kostabodaarthotel.se

För övriga frågor angående övernattning kontakta hotellets bokning:
0478-348 30
bokningen@kostabodaarthotel.se

Kosta Boda Art Hotel Spa är medlemmar i Svenska Spahotell.