Close

Träna med stjärnorna!

Träningsevent 27-29 oktober 

Romantisk spaweekend på alla hjärtans dag.
Romantisk spaweekend på alla hjärtans dag.

Träna med stjärnorna

Ankomstdag: 27 oktober

Träna med stjärnor som José Nunez & Rebecca Ekstöm,
lyssna till en gripande föreläsning av Pamela Andersson
och koppla sen av med god mat & spa

Paketet innehåller:

Alla träningspass under helgen
Övernattning 
– Frukostbuffé
– Spaentré (pool, relax, bastu, gym & träningspass)
– Lunchbuffé i Linnéa Art Restaurant
– Tvårätters middagar
 Morgonrock och tofflor på rummet
– Glasgåva på rummet

Från 4 945 kr per person i dubbelrum

Sällan har vi haft en vackrare träningshelg på programmet!
Vi är stolta över att kunna erbjuda en grym träningshelg på Kosta Boda Art Hotel, mitt i Glasriket i Småland. Här kommer vi att träna i en magisk och prisbelönt miljö designad av Kosta Bodas formgivare och med en hyllning till svensk glaskonst. Glaset är förstås den röda tråden i all design, och alla rum är unikt inredda. Under helgen kommer du att få träna dig svettig tillsammans med härliga tränaren José Nunez, grundare av egna konceptet Moveoo. Förbered dig på både träningsvärk och skratt – Joses pass är både utmanande och extremt roliga! På plats finns också personliga tränaren Rebecca Ekström som låter dig testa nya träningsformer som Soma Mind, Soma Move, Freepower och Stark Kropp.

Dessutom är Tessan Johansson, vald till Årets PT för några år sedan, med och bjuder på två härliga danspass.

Även Pamela Andersson finns på plats den här helgen och bjuder bland annat på sin berörande föreläsning. Det här vill ni inte missa!

Mellan träningarna kan du njuta i hotellets berömda spa som är designat av den kända glaskonstnären Kjell Engman. Här kan du vila musklerna i en av de fantastiska poolerna som till och med har en konstutställning – under vattnet! Du kan också testa en av hotellets prisbelönta behandlingar. Hotellet ligger dessutom i direkt anslutning till Kosta Glasbruk och Kosta Outlet, så det finns förstås chans till härlig shopping (till betydligt billigare priser än i butik!) under helgen också.

Om ledarna:

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under helgen kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass; Soma Mind, Soma Move och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll.

Therese Johansson har vunnit Årets PT 2017 och blev finalist i Årets Gruppträningsinstruktör 2021. Hon bor i Sigtuna och jobbar som PT, utbildare av Moveoo och är även idrottslärare på Jensen Education. Tessan brinner för dans och blandar allt från Latino Moves till Flashdance. Glädjen ska vara i fokus!

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt ägare av ToppTräningsresor (fd ToppHälsa). Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Efter helgen kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Sveriges mest unika Spa

En rofylld miljö med en konstglasutställning – i botten av poolen.

Upptäck glaskonsten på hotellet

Kosta Bodas världskända formgivare har designat hotellet.   

Ge bort ett Presentkort

En upplevelse är en uppskattad gåva. Ett spabesök över dagen, en natt för två eller en matupplevelse. Låt din vän välja fritt!

 

Köp presentkort

Följ oss!

Följ oss i sociala medier för se senaste nyheterna och erbjudandena!

 

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Hitta till oss

Välkommen till Kosta Boda Art Hotel i hjärtat av Glasriket i Småland. Hitta till Kosta Boda Art Hotel i Kosta, Småland. 

 

Adress & kontaktuppgifter

Kosta Boda Art Hotel Spa är medlemmar i Svenska Spahotell.